חזה עוף בעשבי תיבול

באמת שאני נבוכה לתת את המתכון הזה כי הוא כל כך פשוט, אבל כל כך מהיר וטעים, ודל בקלוריות.

ממש בדקות יש ארותת ערב נהדרת.

מה

6 פרוסות חזה עוף כמו לשניצל

כוס מלאה ודחוסה בעשבי תיבול שאוהבים: אני קצצתי מרווה, בזיליקום, פטרוזיליה, רוזמרין, נענע יבשה, נענע טרייה וטימין

אבל שכל אחד יקצוץ כל עשב תיבול שהוא רוצה.

2 כפות שמן זית

2 כפות מיץ לימון

גרידת לימון מחצי לימון

מלח, פלפל שחור גרוס גס

טיפונת צ׳ילי

חצי כפית פפריקה

כף רכז רימונים או בלסמי מצומצם.

להשרות את העוף בתערבות של כל המרכיבים לפחות שעה.

איך

לחמם מחבת על להבה בינונית וכשהיא חמה להניח את פרוסות העוף, עם עשבי התיבול, על המחבת, לטגן 2 דקות מכל צד (או יותר אם הפרוסות עבות מאוד), עד שהבשר לבן בפנים.

לערבב את יתרת הרוטב עם 2-3 כפות מים ולשפוך על העופות המטוגנים, להרתיח עוד דקה ולהוריד מהאש.

 

להגיש עם פרוסות לימון.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

ארטישוק טרי באפונה אביבית זהובה

אני רואה ארטישוק ואני עוצמת עיניים: הנה סבתא ממה אסתר יושבת על כסא לבן במטבח לרגליה שני קרטונים עמוסים בארטישוק אביב ירוק ועוקצני, בידיים שהשחירו

מיי פירסט ראמן – טאן טאן ראמן

האמת היא, שאת המתכון הזה אני מעלה בשבילי. שאזכור איך מכינים אותו. למה בשבילי? כי אני מתקשה להאמין שעוקביי החביבים יכינו את הראמן הזה, שכרוך

חטיפי תפוחי אדמה מטריפים

אני מתריעה מראש: זו התמכרות. זה טעים בטירוף. זה קראנצ׳י, זה מטוגן, זה מתובל, זה נפלא. וזה גם טבעוני. אפשר להגיש אותם במקום צ׳יפס, אפשר

לביבות בטטה וקוקוס נהדרות

רק בשנים האחרונות התחלתי להתאהב בבטטה. הירק הכתום המתקתק הזה, כבש סוף סוף את ליבי. בדרך כלל תנו לי קישוא, כרובית, כרוב, מנגולד, חציל –

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.