הוידוי שלי הוא שאני לא משתגעת על דגים נאים.

אני יכולה ביס או שניים, עם משו ליד אבל ממש ממש נא… לא ממש.

אבל טונה אני מאוד אוהבת ולכן אני מעדיפה תמיד לצרוב אותה ולהשאיר אותה מעט נאה בפנים.

כך אני גם נהנית מהטריות שלה וגם מהטעם שלה.

המעדן הזה הוא טעים, קליל ואני אוהבת להגיש אותו כמנה ראשונה לארוחה קלילה.

הטונה עם הירקות והתיבול מונחת על טורטיה קלויה עם זרעי סומסום וואסבי או כל סומסום אחר והיא יפה קלילה ומרשימה.

ואפשר גם להכניס הכל לצלחת לערבב ולאכול כארוחת ערב טובה ומפנקת.

כל הטעמים של יפאן בצלחת. כמעט. עם טאצ׳ שלי.

מה

פרוסת טונה כ 150-200 גרם

גבעול בצל ירוק קצוץ עם החלק הלבן

פרוסת לימון כבוש קצוץ

כף צלפים קצוצים

מעט צ׳ילי קצוץ

כף כוסברה קצוצה

כף בצל שאלוטס מטוגן או חי

שמן זית, ליים, פלפל שחור

כף שטוחה של ממרח צ׳ילי

חצי אבוקדו פרוס דק

מלח פלפל שמן זית

סומסום שחור סומסום וואסבי או כל סומסום אחר שאוהבים

3 טורטיות קרועות לחתיכות

איך 

מחממים תנור ל 180 מורחים שמן זית על קרעי הטורטיה ומפזרים מעל סומסום ווסאבי, זה טעים ומוסיף חריפות נעימה לטורטיה. אופים ומשחימים מוציאים מצננים.

בינתיים מצפים את נתח הטונה בשמן זית וסומסום שחור וצורבים כדקה מכל צד.

מניחים בצד

קוצצים את הבצל הירוק, הכוסברה, הצילי, האבוקדו, הלימון הכבוש, הצלפים, ואת השאלוטס (אפשר לטגן אותו טיגון מהיר וקל).

חותכים לנתחים גסים יחסית את הטונה.

מסדרים על קרעי הטורטיה את הירקות אחד על השני , או ביחד כסלט, מניחים את הטונה וכוסברה.

מסיימים בסומסום שחור וסחיטת לימון.

מקשטים בפרוסות צ׳ילי.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט מלפפונים יפאני

סלט מלפפונים זה מאסט בשולחן יפני. בכלל ירקות מוחמצים הם אבן יסוד במטבח המדהים והמרתק הזה. הם כובשים הכל :דייקון, דלעת, ג׳ינג׳ר, מלפפונים. הוא מאוד

מוס השוקולד של אנה

אנה היא מורה לגיאוגרפיה שגדלה בגטו היהודי שברומא. אנה היא גם מאמא איטלקיה טיפוסית, שמבשלת בבית, מדברת כמו מאמא וכל שפת הגוף שלה היא מאמא.

חלת אספרסו ותמרים

אני יודעת שזה נשמע פסיכי אבל הייתי חייבת לנסות. מה אומר? לחלה יש טעם מריר של אספרסו, התמרים והקפה צובעים אותה בחום עמוק ויפה. היא

החצילים היפאניים שלי

אם יש מטבח שמתחרה על חיכי וליבי יותר מהמטבח האיטלקי זה המטבח האסייתי. ליתר דיוק, התאילנדי. אין, אין, אין, על המטבח הזה בעולם. אין על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.