לסנדוויצים, להוסיף למרק הראמן או הפו, לחביתה, מעל טורטליני מטוגנים או מבושלים…

בעצם על הכל….

וזה פשוט וקל ונשמר במקרר לתקופה ארוכה מאוד…

מה

מקל קינמון

2 כפות גרגרי צ׳ילי גרוס

כף גדושה אבקת צ׳ילי או פפריקה חריפה

3-4 שיני שום כתושות דק או אבקת שום

כף גדושה ג׳ינגר מגורר או כף אבקת ג׳ינג׳ר

רבע כוס חומץ שחור או חומץ בן יין (או תפוחים)

1/4 כוס רוטב סויה

2-3  כפות סומסום קלוי

2 בצלים ירוקים קצוצים דק (החלק הירוק שלהם)

כוס שמן צמחי (לא זית)

איך

מוסיפים את השמן לתוך קלחת או סיר ומחממים בזהירות עד שהשמן רותח.

מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים האחרים וכשהשמן רותח מוסיפים את התערובת – ב ז ה י ר ו ת – לתוך השמן, מערבבים בזהירות ומניחים בצד עד שמתקרר.

מעבירים לצנצנת זכוכית ומכניסים למקרר…. אם הוא לא יחוסל מיד הרוטב הזה יכול להשאר שם חודשים ארוכים….

להתעלף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק דובדבנים הונגרי קר

אני כל כך נבוכה לתת את המתכון של המרק המשגע הזה, אבל הוא כל כך טעים וקל ומהיר, שאני בשנייה מתגברת על המבוכה רק כדי

עוגת פילו טורקית משגעת

העוגה הזו מדהימה את כל מי שרואה אותה וטועם ממנה. המראה שלה מיוחד והטעם נפלא. אפשר להכין אותה בשני סגנונות עם סירופ סוכר או בלי

פאטוש

הפטאוש כמו הפאנלה  נולד מהצורך להשתמש בלחם ישן. לחם לא זורקים. לא אז – בשנות המצוקה והרעב.- וגם לא היום. לא בכדי רוב העולם ניזון

הרביולי האיטלקי של סרדיניה

קודם כל להירגע. אין צורך לקפל את הרביולי שלכם בקיפול המרהיב הזה. אפשר גם לקרוץ עיגול, למלא ולסגור לצורת חצי ירח. אפשר גם לצורת טורליני,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.