ארוחת בראנצ׳ , ארוחת בוקר, ארוחת ערב, ארוחת הכל….
ביצים, ירקות, יוגורט ולחם קלוי…אין יותר ישראלי מזה….אין.
מה
2 ביצים
2 כוסות של ירוקים שטופים וקצוצים גס: תרד, בצל ירוק, מנגולד, קייל ללא הגבעול) וכל ירק דומה אהוב
2 שיני שום פרוסות
שמן זית, מלח, פלפל שחור, סומאק, צ׳ילי
גביע יוגורט לבן לא ממותק
2 פרוסות לחם עבות
איך
למחבת רחבה ועדיפות לנון סטיק להוסיף מעט שמן זית, את הירוקים ומעט מלח, לערבב להקפיץ מספר דקות, להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.
להזיז הצידה את הירקות ולעשות מקום לביצים: להוסיף אחת אחת בחלק הפנוי שלה, אם צריך עוד קודם להוסיף מעט שמן זית
לטגן את הביצים למידת העשייה שאוהבים.
בינתיים לצלחת רחבה ונוחה להוסיף את היוגורט, לבזוק מעט מלח ופלפל מעל.
להוסיף מעל היוגורט את הירוקים ומעל את הביצים העשויות. לבזוק מעל סומאק וצ׳ילי, לזרזף מעט שמן זית.
באותה מחבת, מבלי לשטוף להוסיף את פרוסות הלחם ולקלות היטב משני הצדדים, שוב, אם יש צורך להוסיף מעט שמן זית.
לחבר את המחותנים יחדיו ולטרוף…….
לטרוף…..