עיניים ירוקות ביוגורט – בראנצ׳ ישראלי

ארוחת בראנצ׳ , ארוחת בוקר, ארוחת ערב, ארוחת הכל….

ביצים, ירקות, יוגורט ולחם קלוי…אין יותר ישראלי מזה….אין.

מה

2 ביצים

2 כוסות של ירוקים שטופים וקצוצים גס: תרד, בצל ירוק, מנגולד, קייל ללא הגבעול) וכל ירק דומה אהוב

2 שיני שום פרוסות

שמן זית, מלח, פלפל שחור, סומאק, צ׳ילי

גביע יוגורט לבן לא ממותק

2 פרוסות לחם עבות

איך 

למחבת רחבה ועדיפות לנון סטיק להוסיף מעט שמן זית, את הירוקים ומעט מלח, לערבב להקפיץ מספר דקות, להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להזיז הצידה את הירקות ולעשות מקום לביצים: להוסיף אחת אחת בחלק הפנוי שלה, אם צריך עוד קודם להוסיף  מעט שמן זית

לטגן את הביצים למידת העשייה שאוהבים.

בינתיים לצלחת רחבה ונוחה להוסיף את היוגורט, לבזוק מעט מלח ופלפל מעל.

להוסיף מעל היוגורט את הירוקים ומעל את הביצים העשויות. לבזוק מעל סומאק וצ׳ילי, לזרזף מעט שמן זית.

באותה מחבת, מבלי לשטוף להוסיף את פרוסות הלחם ולקלות היטב משני הצדדים, שוב, אם יש צורך להוסיף מעט שמן זית.

לחבר את המחותנים יחדיו ולטרוף…….

לטרוף…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

צ׳יקן קארי הודי

טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע. צ׳יקן קארי הודי. מה 6 כרעיים או חלקי עוף אחרים בצל בינוני קצוץ 4 שיני שום קצוצות כף גדושה ג׳ינג׳ר

חמוסטה קציצות בסיר אחד

הסיר הזה מגיע מסיר הקובה חמוסטה, הורדתי את הקובה והפכתי אותה לקציצה, הוספתי חומוס רך ונמס בפה וקיבלתי מנה עיקרית טעימה ומהירת הכנה. הקציצות ארומטיות

פירנצה – נסיכה טוסקנית – Firenze

איטליה, שהיא אחת הארצות היפות ביותר בעולם. טוסקנה, שהוא אחד המחוזות היפים והמתויירים ביותר באיטליה. ופירנצה, שהיא בירתה של טוסקנה. פירנצה. שהיא עיר קטנה אבל גדולה. המרכז

בטטות צלויות בתנור

פעם, כדי לקנות בטטות קטנות ועדינות, היינו חייבים לקנות את הקלקל שהכיל מספר בודד של בטטות במחיר עצום. היום, בכל הדוכנים בשוק, ערימות של בטטות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.