עיניים ירוקות ביוגורט – בראנצ׳ ישראלי

ארוחת בראנצ׳ , ארוחת בוקר, ארוחת ערב, ארוחת הכל….

ביצים, ירקות, יוגורט ולחם קלוי…אין יותר ישראלי מזה….אין.

מה

2 ביצים

2 כוסות של ירוקים שטופים וקצוצים גס: תרד, בצל ירוק, מנגולד, קייל ללא הגבעול) וכל ירק דומה אהוב

2 שיני שום פרוסות

שמן זית, מלח, פלפל שחור, סומאק, צ׳ילי

גביע יוגורט לבן לא ממותק

2 פרוסות לחם עבות

איך 

למחבת רחבה ועדיפות לנון סטיק להוסיף מעט שמן זית, את הירוקים ומעט מלח, לערבב להקפיץ מספר דקות, להוסיף את השום ולטגן עוד דקה.

להזיז הצידה את הירקות ולעשות מקום לביצים: להוסיף אחת אחת בחלק הפנוי שלה, אם צריך עוד קודם להוסיף  מעט שמן זית

לטגן את הביצים למידת העשייה שאוהבים.

בינתיים לצלחת רחבה ונוחה להוסיף את היוגורט, לבזוק מעט מלח ופלפל מעל.

להוסיף מעל היוגורט את הירוקים ומעל את הביצים העשויות. לבזוק מעל סומאק וצ׳ילי, לזרזף מעט שמן זית.

באותה מחבת, מבלי לשטוף להוסיף את פרוסות הלחם ולקלות היטב משני הצדדים, שוב, אם יש צורך להוסיף מעט שמן זית.

לחבר את המחותנים יחדיו ולטרוף…….

לטרוף…..

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סמבוסק לבנוני במילוי זנב שור

לכולם יש סמבוסק: לעירקים, לסורים, לטורקים, להודים (סמוסה) לפלשתינים, לערביי הגליל וגם ללבנונים. כל אחד קורא לו בשם אחר, לפעמים, והמילויים משתנים. הכי חשוב פה

פסטה ונקניקיות ביתיות מסרדינה

לאיטלקים יש מאות סוגי פסטה ומאות סוגי רטבים. לכל אזור יש את הפסטות שלו ואת הרטבים שלו. בסרדיניה יש כמה סוגי פסטות וכמה סוגי רטבים,

סלמון בגלייז אסייתי

זו מנה שאני ממש ממש ממש אוהבת. היא באמת טעימה ומהירה להכנה, היא מרשימה והיא כיפית צריך רק להזהר כשהופכים את קוביות הסלמון שלא יתפוררו.

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.