סוד ידוע אהבתי הגדולה למזרח. לדרום מזרח אסיה.

ויאטנם, תאילנד, קמבודיה. וכמובן לאוכל שלהם.

הרענן, מלא הטעמים והחושים, המהמם והמופלא הזה.

הקציצוניות הקטנטנות הללו מיטגנות בשמן עמוק ועוברות לטבילה קצרה ברוטב חמצמץ וטעים

יותר מזה אנחנו לא צריכים.

שם מכינים אותן עם בשר חזיר פה המרתי אותן לתערובת של חזה עוף וירכי עוף.

השילוב בא להוסיף מעט עסיסיות לקציצות אבל אפשר להכין אותן מכל בשר שאוהבים.

מה

250 גרם חזה עוף טחון

250 גרם כרעי עוף טחונים

1/2 בצל סגול קצוץ דק דק

2-2 שיני שום קצוצות דק

1/2 פלפל חריף קצוץ דק

1/2 כוס דחוסה כוסברה קצוצה

1/2 כוס נענע קצוץ

1/2 כוס בזיליקום קצוץ דק

כף גדושה ג׳ינג׳ר מגורר

אפשר את כל הירקות לקצוץ לדק במג׳מיקס, זה מה שאני עשיתי

חלבון ביצה גדולה

3-4 כפות קורנפלור או קמח אורז

2-3 כפות רוטב דגים

קליפת ליים מגוררת אם אין לימון

כף שמן סומסום

שמן טיגון

לרוטב

בצל ירוק קצוץ החלק הירוק בלבד

טבעות צילי

ליים אחד או חצי לימון סחוט

3-4 כפות רוטב דגים

כפית שטוחה של סוכר

3-4 כפות מים

איך

מערבבים היטב ומכניסים למקרר לחצי שעה. אם התערובת קשה מידי אפשר להוסיף כף או שתיים של מים אם היא רכה מידי מוסיפים עוד מעט קמח אורז או עמילן.

בידיים רטובות מגלגלים כדורונים קטנים ומטגנים בלהבה בינונית.

מגישים עם ירק שהוכנס לקציצות ורוטב הדגים.

 

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

הפלפל הממולא שלי

יש מיליון מתכונים לממולאים ואני בטוחה שכולם טעימים. לממולאים שלי אני מוסיפה המון המון ירק מכל הסוגים וגם קוצצת עגבניה אדומה אחת. אהבתי את החמיצות

סיר פרסי שמח

אורז פרסי במלוא הדרו, מבושל עם עוף רך רך רך עד שהעצמות נמסות. אפשר לבשל את האורז ללא העוף ויתקבל תבשיל טבעוני ואפשר לבשל את

קונכיות פסטה ממולאות

אני חייבת וידוי : כונכיות הפסטה האלה ממולאות לא בסגנון איטלקי. חוזרת שנית: לא בסגנון איטלקי. סנסציה. הרי אני סוגדת למטבח הזה ובעיקר למסורת ולהמשכיות שלו, שעוברת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.