סיגר ממולא במעורב פרגיות

מנה ראשונה לאירוחים, פגז !

מה

6 עלי סיגר קנויים או 12 ריבועי פילו בגודל 18X18

למילוי

1 בצל לבן גדול קצוץ לקוביות.

2 פרוסות חזה עוף (שניצל)-  קצוצות לקוביות

1/2 כפית בהרט

1 כף סויה

1 כפית ג'ינגר ושום כתושים

1/2 כפית קארי

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף פירורי לחם.

2 כפות שמן זית

לדבק: שתי כפות קמח + 3 כפות מים.

במחבת חמה להוסיף את הבצל והשמן ולטגן על להבה בינונית עד שמתחיל להשחים. להוסיף שום קצוץ וג'ינג'ר. להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן על להבה בינונית. להוסיף את כל התבלינים , להוסיף סויה ולהוריד מהאש.

לצנן היטב ולהוסיף את פירורי הלחם.

(אם משתמשים בפילו יש להניח שתי חתיכות זו על זה ולשמן אותן היטב)

למלא את הפילו במילוי ולגלגל לסיגר מהודק להדביק את הקצה במעט קמח ומים.

בשלב זה ניתן להקפיא.

לפני הארוחה – למלא סיר טיגון בשמן בעומק של כ-2 ס"מ ולטגן את הסיגרים על להבה בינונית. להספיג אותם היטב טרם ההגשה.

אפשר לאפות את הסיגרים : לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשמן את הפילו מבחוץ ולאפות כעשרים דקות עד שמזהיב.

להגיש חם עם טחינה וסלסה.

הערה: כדאי ורצוי לאפות בסמוך לארוחה . (להכניס לתנור חם גם כשמדובר בפילו  הקפוא).

סלסה

2 עגבניות אדומות מחולקות לרבעים, מרוקנות מגרעינים וליבה קצוצות לקוביות קטנות.

1/2 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

ענף סלרי או 3 ענפי פטרוזיליה קצוצים

1 שן שום קצוצה או כתושה

מלח, שמן זית

2-3 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ בן יין.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

העוף של ציידי טוסקנה

אנחנו עוברים ימים קשים. המצב הבטחוני גרוע. ואין בי שום חדווה לכתוב או לבשל. ואז באו הגשמים האחרונים, הסערות והקור העז שהניסו אותי למטבח שוב,

פיתה טורקית ממולאת – גוזלמה

ויש גם גרסאות צמחוניות וטבעוניות. כבר הרבה זמן מתרוצצת לי בראש מחשבה להוסיף קטגוריה במתכונים שאקרא לה : ״מתכונים שלא תבשלו לעולם״. נדמה לי שהגוזלמה

אוסובוקו משפחתי

אפשר להפסיק לחפש אחר מתכון טעים, מרשים, משגע לראש השנה. מצאתם ! מתכון שכולו wow. אוסובוקו משפחתי. היה לכם אוסובוקו פרוס, היה לכם צלי בשר, היה

ריבת פובידל

ריבת פובידל היא קלאסיקה וגם ריבת ילדות. מכינים אותה משזיפים ארוכים וכהים שנקראים שגיב, והם מופיעים בשווקים תמיד לקראת סוף הקיץ. הכי טעים לאפות עם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.