סיגר ממולא במעורב פרגיות

מנה ראשונה לאירוחים, פגז !

מה

6 עלי סיגר קנויים או 12 ריבועי פילו בגודל 18X18

למילוי

1 בצל לבן גדול קצוץ לקוביות.

2 פרוסות חזה עוף (שניצל)-  קצוצות לקוביות

1/2 כפית בהרט

1 כף סויה

1 כפית ג'ינגר ושום כתושים

1/2 כפית קארי

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף פירורי לחם.

2 כפות שמן זית

לדבק: שתי כפות קמח + 3 כפות מים.

במחבת חמה להוסיף את הבצל והשמן ולטגן על להבה בינונית עד שמתחיל להשחים. להוסיף שום קצוץ וג'ינג'ר. להוסיף את רצועות העוף ולהמשיך לטגן על להבה בינונית. להוסיף את כל התבלינים , להוסיף סויה ולהוריד מהאש.

לצנן היטב ולהוסיף את פירורי הלחם.

(אם משתמשים בפילו יש להניח שתי חתיכות זו על זה ולשמן אותן היטב)

למלא את הפילו במילוי ולגלגל לסיגר מהודק להדביק את הקצה במעט קמח ומים.

בשלב זה ניתן להקפיא.

לפני הארוחה – למלא סיר טיגון בשמן בעומק של כ-2 ס"מ ולטגן את הסיגרים על להבה בינונית. להספיג אותם היטב טרם ההגשה.

אפשר לאפות את הסיגרים : לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשמן את הפילו מבחוץ ולאפות כעשרים דקות עד שמזהיב.

להגיש חם עם טחינה וסלסה.

הערה: כדאי ורצוי לאפות בסמוך לארוחה . (להכניס לתנור חם גם כשמדובר בפילו  הקפוא).

סלסה

2 עגבניות אדומות מחולקות לרבעים, מרוקנות מגרעינים וליבה קצוצות לקוביות קטנות.

1/2 בצל אדום קצוץ לקוביות קטנות

ענף סלרי או 3 ענפי פטרוזיליה קצוצים

1 שן שום קצוצה או כתושה

מלח, שמן זית

2-3 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ בן יין.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

בולונייז ראגו עוף איטלקי

בולונייז – שהוא ראגו –  הוא אולי התבשיל האיטלקי הכי מפורסם אחרי הפסטה והפיצה. רוטב עגבניות עשיר עם בשר טחון ויין, שהתבשל שעות ארוכות והוא

לביבות תירס תאילנדיות

בכל שנה אני מוסיפה לקובץ שלי לביבה חדשה. כבר הכנתי: לביבות ריקוטה וצימוקים לביבות בננה ונוטלה לביבות בטטה וקוקוס לביבות תפוחי אדמה השנה, אני מוסיפה

טרין צרפתי כפרי

אחד המאכלים הקלאסיים האהובים ביותר בצרפת הוא הטרין. יש מליון סגנונות של טרין ולכל אזור יש את הטרין שלו. יש טרין עם בשר ארנבת ובשר

שיפודי סלמון במחבת

פשוט, מהיר, טעים, אלגנטי ואסייתי. מה  300 גרם פילה סלמון ללא העור חתוך לקוביות של 2×2 ס״מ בערך כף סילאן כף סויה רבע כפית גרגרי

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.