מרק עגבניות צלויות שהוא גם רוטב נפלא

מרק עגבניות נפלא נפלא שאני גם משתמשת בו כציר או רוטב או תוספת למאכלים אחרים,

למשל:

להטביע בו רצועות דג מטוגנות, טורטליני מבושלים, רצועות סינטה צרובה, קוביות פרגית עוף על הגריל.

כל כך טעים ומיוחד.

מה 

1 ק״ג עגבניות מכל הסוגים: תמר, מגי, שרי, רגיל שתהיינה אדומות וחצויות

1 בצל סגול גדול חתוך לחצי

3-4 שיני שום גדולות לא קלופות

1 פלפל צ׳ילי. אדום

1 גמבה אדומה מנוקה מגרעינים חתוכה ל-4

מעט טימין, ענפון רוזמרין ומעט מרווה

מלח, פלפל שחור, שמן זית

קופסת קרם קוקוס

1 כוס מים רותחים עדיף ציר עוף (אופציונלי)

איך 

מחממים תנור ל 200 מעלות.

על תבנית מפזרים את העגבניות והירקות מפלפלים ממליחים מוסיפים את עשבי התיבול ומזליפים שמן זית בנדיבות.

אופים כ4-60 דקות, עד שהירקות מתרככים אפילו מעט משחימים.

מעבירים הכל as is לבלנדר או מג׳ימיקס וטוחנים היטב עד שהתערובת חלקה לגמרי.

מעבירים לסיר ומחממים, מוסיפים קרם קוקוס ומרתיחים על להבה נמוכה 4-5 דקות, טועמים תיבול ומתקנים.

מוסיפים את ציר העוף או המים לפי צורך ולפי רמת הסמיכות הרצויה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

דג אוהב קארי ? בריאני סלמון הודי

תת- היבשת הטעימה בעיניי, הודו היא ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. תת יבשת ענקית שבתוכה מיליארד הודים, שעושה רושם שכל מה שהם עושים כל היום זה

לביבות בטטה וקוקוס נהדרות

רק בשנים האחרונות התחלתי להתאהב בבטטה. הירק הכתום המתקתק הזה, כבש סוף סוף את ליבי. בדרך כלל תנו לי קישוא, כרובית, כרוב, מנגולד, חציל –

קבב אפגני משגע במחבת

מה עושה אותו אפגני? התבלינים, העסיסיות, האווריריות שמשיגים בעזרת סודה לשתיה ופחות עם שומן. נכון על גחלים זה יהיה עוד יותר נפלא, אבל בצוק העיתים

טביט חמין עירקי – מיי סטייל

החמין שהוא המצאה יהודית כנראה, מתאים לי בעיקר בימות גשם וקור, למרות שגדלתי בבית שאכלנו בו חמין כל השנה. חורף או קיץ. כל המתכונים לחמין

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.