מרק עגבניות צלויות שהוא גם רוטב נפלא

מרק עגבניות נפלא נפלא שאני גם משתמשת בו כציר או רוטב או תוספת למאכלים אחרים,

למשל:

להטביע בו רצועות דג מטוגנות, טורטליני מבושלים, רצועות סינטה צרובה, קוביות פרגית עוף על הגריל.

כל כך טעים ומיוחד.

מה 

1 ק״ג עגבניות מכל הסוגים: תמר, מגי, שרי, רגיל שתהיינה אדומות וחצויות

1 בצל סגול גדול חתוך לחצי

3-4 שיני שום גדולות לא קלופות

1 פלפל צ׳ילי. אדום

1 גמבה אדומה מנוקה מגרעינים חתוכה ל-4

מעט טימין, ענפון רוזמרין ומעט מרווה

מלח, פלפל שחור, שמן זית

קופסת קרם קוקוס

1 כוס מים רותחים עדיף ציר עוף (אופציונלי)

איך 

מחממים תנור ל 200 מעלות.

על תבנית מפזרים את העגבניות והירקות מפלפלים ממליחים מוסיפים את עשבי התיבול ומזליפים שמן זית בנדיבות.

אופים כ4-60 דקות, עד שהירקות מתרככים אפילו מעט משחימים.

מעבירים הכל as is לבלנדר או מג׳ימיקס וטוחנים היטב עד שהתערובת חלקה לגמרי.

מעבירים לסיר ומחממים, מוסיפים קרם קוקוס ומרתיחים על להבה נמוכה 4-5 דקות, טועמים תיבול ומתקנים.

מוסיפים את ציר העוף או המים לפי צורך ולפי רמת הסמיכות הרצויה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

לחם גבינות, צ׳ייה וצ׳ילי

שואלים איך הולך ביחד? רץ !! והכל משאריות. בא לי לחם, לא בא לי לרדת לסופר. ֿאז החלטתי ללוש לחמניות מהירות. על השיש עמד פלפל

עוגת בריוש גבינה 4 שכבות

את העוגה הזו ראיתי במגזין איטלקי שקניתי לפני 3 שנים !!! 3 שנים שאני מתכננת להכין את העוגה הזו. (טוב לא ממש, המגזין שכב יחד

קצ׳יו פפה פסטה רומאית

קצ׳יו פפה היא פסטה מאזור לציו שם נמצאת העיר רומא. קצ׳יו היא הגבינה  ופפה הוא פלפל – הכוונה פה לגבינת הפקורינו הרומאית שעושים מחלב כבשים

טירמיסו מלך הקינוחים האיטלקיים

לא מאמינה שיש מישהו ביקום שלא מכיר את  הטירמיסו. (טוב אולי איזה שבט נידח באמזונס או בלב אפריקה). בכלל, רוב המסעדות שנפתחות ברחבי העולם והן

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.