סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה.

סשימי סלמון או כל דג טרי אחר……

מה

200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

2-3 כפות סויה

2-3 כפות מיץ ליים או לימון

1 כף שמן סומסום

גבעולי עירית קצוצה או החלק הירוק של הבצל הירוק

טבעות צ׳ילי צבעוני

סומסום קלוי

על צלחת מסדרים את רצועות הסלמון.

מערבבים סויה שמן וליים ומטפטפים את הרוטב הטעים הזה על הדגים.

מעל מפזרים סומסום, עירית קצוצה וסומסום קלו.

צ׳ופ סטיקס ויאללה….

אגב, אפשר להוסיף את הטוב הזה על אורז לבן ולהנות מארוחת דגים קלילה ומהירה.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

פסטייה מרוקאית של אמא

זו שמחכה בשקט בין כל מאכלי המטבח הידועים, בצנעה. הנפלאה ממרקש – הפסטייה. שכמו אמא, הגיעה ממרקש, זהובה וחמה ומחבקת, וכמו החיים עצמם – מכמינה

ארוחת בוקר טורקית

אין צורך להכביר מילים על המטבח הטורקי. המטורף המדהים הטעים המגוון. בואו נזכור שטורקיה, או האמפריה העותומנית, שלטה בחצי מהעולם הישן לקחה והביאה לשם מאכלים

ביריאני – אורז הודי עתיר אוצרות

  מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי באוכל. בעיקר אוכל מהעולם. ה״משכורת״ הראשונה שלי כנערה מתבגרת (בייביסיטר) הוקדשה לסדרת ספרי בישול אוכל מהעולם. ספרים קטנים,

עוגיות סבתא מסרדיניה

השבוע גמרתי לערוך את הפוסט על סרדיניה, פוסט טיול ארוך באי המדהים הזה. לקריאת הפוסט אפשר ללחוץ כאן סרדיניה אהובתי . סרדיניה שהוא אי בים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.