דג ים איטליאן סטייל

דג ים, עדיפות לדג לבן אבל כל אחד וטעמו הוא.

מהיר במחבת, טעים וקליל.

מתאים בעיקר לימות הקיץ החמים שמתרגשים עלינו לטובה.

מה 

קוביות בגודל של 2×2 ס״מ מ4 פילטים של דג לבן ללא עור ללא עצמות

2 עגבניות אדמות בשלות קלופות קצוצות  (אפשר להשתמש במרוסקות משומרות כ-5 כפות)

שמן זית

2 שיני שום פרוסות

צ׳ילי אחד פרוס

חופן גדול של עלי בזיליקום

בצל קטן קצוץ דק

מלח פלפל שמן זית

1/4 כוס יין לבן

איך

הכי קל בעולם.

לפלפל ולהמליח קלות את קוביות הדג.

להוסיף שמן זית למחבת ולטגן אותן טיגון קליל ומהיר משני הצדדים. להוציא.

להוסיף למחבת בצל קצוץ, שום וצ׳ילי, אם יש צורך להוסיף עוד מעט שמן ולטגן דקה או שתיים.ֿ

להוסיף את העגבניות הקצוצות ולהמליח ולפלפל מעט, להרתיח להנמיך, לכסות ולבשל על להבה קטנה כ -10 דקות.

להוסיף את היין הלבן ולהרתיח דקה או שתיים.

להוסיף חצי מהבזיליקום ולערבב, לטעום ולתקן תיבול.

להחזיר את קוביות הדגים ולהרטיב אותן ברוטב גם מלמעלה, להוסיף את הבזיליקום ולבשל עוד 2-3 דקות עד שהדג מוכן.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק עדשים אפגני

טעים ארומטי חם ומשביע. מה יש פה להוסיף? מה  בצל בינוני קצוץ 2-3 שיני שום קצוצות כף ג׳ינג׳ר קצוץ 1 צ׳ילי 1/4 כפית כמון 1/4

התיבולים והתבלינים

תבלינים  במטבח שלי, התבלינים הבסיסים הם בעיקר ירקות: שום, עגבניות, סלרי, עשבי תיבול, בצל מטוגן – כולם מתבלים את האוכל. ויש גם את כל התבלינים

הואה הין עיר המלכים התאילנדים

נוחתים כשיצאנו מהמטוס אל תוך השרוול שמוביל לאולם הבאים בשדה התעופה בבנגקוק, יכולתי להישבע שאני מריחה ג׳ינג׳ר ולמון גראס. למון גראס טרי, שקטמו את קצהו

אוסובוקו משפחתי

אפשר להפסיק לחפש אחר מתכון טעים, מרשים, משגע לראש השנה. מצאתם ! מתכון שכולו wow. אוסובוקו משפחתי. היה לכם אוסובוקו פרוס, היה לכם צלי בשר, היה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.