חטיפי תפוחי אדמה מטריפים

אני מתריעה מראש: זו התמכרות.

זה טעים בטירוף.

זה קראנצ׳י, זה מטוגן, זה מתובל, זה נפלא.

וזה גם טבעוני.

אפשר להגיש אותם במקום צ׳יפס, אפשר לנשנש מול הטלויזיה ואפשר סתם לטרוף בעמידה ליד השיש.

מה

2 תפוחי אדמה בינויים מבושלים קלופים ומרוסקים לפירה (בערך 160 גרם פירה)

כפית כמון

כפית שטוחה מלח

כפית נענע מיובשת

כפית פפריקה גרוסה

מעט צ׳ילי

2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק דק

2 כפות כוסברה קצוצה דק דק

2 שיני שום כתושות דק

4 כפות סולת גדושות

כף שמן זיתֿ

4 כפות מים

לטיגון

שמן צמחי

מעט קמח

איך

לערבב את המים ושמן הזית להוסיף את הסולת ולהניח לדקה או שתיים.

להוסיף את יתר המרכיבים וללוש היטב.

לגלגל לגלילים באורך של כ7 ס״מ ובקוטר של כ 1 ס״מ.

עדיף להכניס את הגלילים למקרר להתגבשות, אם אין זמן לא חייבים.

לחמם מחבת ושמן טיגון בעומק של כ-2 ס״מ.

לגלגל כל גליל בקמח לנער ולטגן על להבה בינונית עד שהגלילים מזהיבים.

לא נוגעים ולא הופכים במשך 3-4 דקות עד שהגליל משחים לחלוטין  ורק אז הופכים לטיגון בצד שני.

זה טעים להפליא ומה שמדהים שהגלילים נותרים קראנצ׳ים גם לאחר שהם מתקררים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

קדירת טלה וחבושים חגיגית

את המאכל האלוהי הזה אכלתי במסעדת צ׳ייה באיסטנבול. הטלה מתפרק ואין צורך בסכין. החבושים מתרככים ומקבלים את טעמי הטלה והם נפלאים נפלאים. וכל היופי הזה

אפרטיבו – מגש אירוח איטלקי

הקרש הזה, שעמוס בדברים טובים, הוא ארוחה קלה ומקובלת בצפון איטליה. אתה יכול לשבת בבולוניה או במודנה או בכל מקום באזור ובמקום ארוחה גדולה עם

קוביות בקר וגזר ברוטב ארומטי

הריח המשכר הזה, של קינמון מתבשל בעדינות עם צלי הבקר הוא הריח שמלווה אותי מאז ילדותי ועד היום. זה הריח של מטבח אוהב, מפנק, עשיר

בליחת – קציצות דגים מצריות

לסבתא רוזה היו קשיי דיבור. כמעט שלא הבנתי אותה מעולם ותמיד נזקקתי לאחד מהנכדים או מבני המשפחה שיסביר לי מה היא אומרת. את כל המשפטים

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.