סלט כרוביות צלויות

סלט כרוביות של קיץ !

הכל בצלחת אחת טעימה משביעה ועשירה בטעמים.

מה

כרובית אחת גדולה מפורקת לפרחים (פרחים גדולים יש לחצות לשניים)

2 בצלים אדומים פרוסים לטבעות עבות

מלח, פלפל

שמן זית

מעט ענפי טימין

10 עגבניות שרי חצויות

מפזרים על תבנית אפייה מתבלים ומעבירים לתנור לאפייה ב-200 מעלות לכחצי שעה בערך, עד שהכרוביות מתרככות ומזהיבות.

על צלחת גדולה מפזרים את הירקות הקלויים ומעליהם בוזקים :

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס בצל ירוק קצוץ

חצי כוס שקדים פרוסים קלויים

כוס טחינה מתובלת וטעימה

פרוסות דקיקות של צ׳ילי אדום או ירוק

כף סומאק

אופציונלי: קרוטונים או קרעי פיתה קלוייה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלמון בסלסה בציפוי אגוזי מלך

המנה הזו מאוד אלגנטית בעיניי. היא גם קלה להכנה ואת רובה אפשר להכין מראש. לאפות ברגע האחרון, להניח בצלחת, לקשט ולהגיש. היא טעימה כמנה ראשונה

עוגת גנאש שוקולד ומרנג

יש לי וידוי: אני לא משתגעת על שוקולד. כלומר, אני מאוד נהנית משוקולד איכותי ויצירתי, בעוגות בחפיסות או באופנים שונים אבל זה לא הממתק שארוץ

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.