הלביבות האלה הן כל כך קלות שזה מביך אותי לתת את המתכון.

אבל אם יש משהו שלמדתי משוטטות ברשתות ומפרסומים בפייס, זה שאנשים מתים על מתכונים פשוטים.

תמיד זה מפתיע אותי מחדש איזו התלהבות יש למתכונים, שבעיניי כל כך פשוטים, שלא עלה על דעתי להעבירם הלאה.

נו…גם אני טועה לפעמים 🙂

מה

כרובית אחת קטנה מפורקת לפרחים

2-3 ביצים

2-3 כפות פירורי לחם או מצה

מלח, פלפל

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק

צ׳ילי

1 כפית אבקת אפיה

שמן לטיגון

לימון להגשה

איך 

בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מוסיפים את הכרובית ומבשלים כ-15 שעה עד שהכרובית מתרככת.

מסננים ומצננים. מרסקים במג׳ימיקס או במזלג או בכף פירה גדולה.

מערבבים עם יתרת המרכיבים לכדי תערובת יציבה ונוחה שניתן ליצור ממנה כדורים.

מחממים מחבת עם שמן לטיגון בגובה של 1 ס״מ בערך.

יוצרים קציצות בינוניות ופוחסים אותן לקבל כפיתות, מטגנים על להבה בינונית כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות היטב.

אני אוהבת לאכול אותן ככה, עם פלח לימון.

הערה: אפשר להוסיף להן גבינה מגוררת.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חצילים ממולאים בסגנון טורקי

אני משוגעת על חצילים. אחד הירקות האהובים עליי ביקום. והטורקים בעיניי הם מלכי החצילים. בעצם גם הדרום איטלקים והיוונים. בעצם, בכל אגן הים התיכון –

טארט טאטן משמשים

מכל הטאטנים בעולם, ,חביבה עליי זו עם המשמשים. למה? כי אני משוגעת על משמשים. למשל ריבת משמש, היא הריבה הכי אהובה עליי ביקום, אפילו יותר

שטרודל וינאי קלאסי

אחת האהבות המתוקות הגדולות שלי היא עוגת תפוחים ורצוי שזה יהיה שטרודל. החמצמצות של התפוח עם המתיקות של הצימוק בתוך הפריכות המתפצפצת של הבצק העדין

סשימי סלמון אסייתי

פשוט, מהיר, טעים, קל עד כדי מבוכה. סשימי סלמון או כל דג טרי אחר…… מה 200 גרם סלמון טרי ללא עור פרוס לרצועות דקות מאוד

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.