מה שתרצו:

אורז, גריסים, קינואה,בורגול, פתיתים או אורז בן גוריון.

הכל הולך בתבשיל הזה והכי כיף זה לגוון ובכל פעם להכין אותו עם מרכיב אחר.

כדי להפוך אותו לארוחה טבעונית צריך רק . לבשל בצד שעועית יבשה, או עדשים, או חומוס (או לקנות קפוא ולהפשיר)ֿ

ואחרי שהתבשיל מוכן, להוסיף את הקטניות, לערבב ויש ארוחה שלמה עם פחממות, ירקות וחלבונים.

איך

10 ענפי קייל טריים פרוסים דק דק לרצועות

2-3 עגבניות אדומות קצוצות קטן או חצי קופסא עגבניות מרוסקות

3-4 שיני שום קצוצות

שמן זית

מלח, פלפל

כף רסק עגבניות או 2 כפות מיץ עגבניות (פאסאטה)

2 כוסות פתיתים או אורז או גריסים או בורגול

צ׳׳ילי קצוץ

3.5 כוסות מים רותחים.

איך

בסיר נוח להוסיף 3-4 כפות שמן זית ולהוסיף את השום הקצוץ. לטגן חצי דקה.

להוסיף את הקייל הקצוץ ולבזוק מעל מעט מלח לערבב דקה או שתיים, להנמיך, לכסות ולאדות כ-10 דקות.

מכיוון שלקייל נדרש יותר זמן לריכוך זהו שלב חשוב.

מסירים את המכסה מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מלח, פלפל וצ׳ילי, מוסיפים את האורז ומטגנים עוד כדקה או שתייים.

מוסיפים את הרסק ואת המים הרותחים, מכסים, מנמיכים ומבשלים כרבע שעה מכוסה.

מחכים רבע שעה, מפוררים עם מזלג ומגישים חם.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

גיוזה – כיסון אסייתי חלומי

לא אוהבת את המילה כיסון. אבל זה מה שהאקדמיה העברית קבעה – אז נשתמש. כיסון….כאילו…. כיס קטן כזה? במחשבה שניה, הגיוזה היא סוג של כיס

פיתה טורקית במחבת

פיתה שטוחה או תפוחה, מרובעת או עגולה, או בצורה טבעית, כמו שהתכוון המערוך. במחבת, עם שמרים, נ ה ד ר ת. היוגורט, שהמטבח הטורקי עושה

בולוניה – שמנה, אדומה ומשכילה

לבולוניה אנחנו מגיעים כבר פעם השנייה (ושלישית ורביעית, והפוסט מתעדכן שוב ושוב) לפני כמה שנים הגענו לפה לראשונה, התאהבנו וזהו. אי אפשר אחרת. העיר הזו

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.