המקרונים של סיינט אמיליון

סיינט אמיליון הוא כפר משגע משגע באיזור בורדו.

הוא ידוע בעיקר בשל היינות הנפלאים שלו. הכפר כולו מוקף כרמים והיינות המופקים שם ידועים בכל העולם.

בכל שנה ביולי מתקיים שם פסטיבל ג׳אז מקומי, מקסים ומלא חיים.

עוד על סאן אמיליון אפשר לקרוא בפוסט שלי על בורדו כאן בורדו עיר החיים הטובים

המקרונים של סן אמיליון  גם הם ידועים.

לא מדובר במקרונים המוכרים מפאריז, הכפולים עם המילוי והצבעוניים בטעמים שונים.

אלה מקרונים פשוטים, קלים להכנה וטעימים להפליא.

כל אחד יכול להכין אותם בבית.

אין צורך במכשור או ביידע מיוחדים.

מה 

175 גרם שקדים טחונים

75 גרם סוכר לבן

2 חלבונים

כף דבש

3 כפות ליקר מועדף או יין לבן מתוק

75 גרם אבקת סוכר

איך 

מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקערה מוסיפים את החלבונים, הסוכר, אבקת הסוכר, הדבש ומערבבים היטב.

מוסיפים את השקדים הטחונים ואת היין הלבן או הליקר.

מתקבלת תערובת רטובה, סמיכה ודביקה.

בתבנית מרופדת בתבנית אפייה מתחילים לסדר את העוגיות:

נעזרים בשתי כפיות: באחת ממלאים בתערובת ובשנייה נעזרים להוריד את התערובת למשטח האפייה.

משאירים מרווחים בין העוגיות כי הן מתפשטות.

אופים בערך 12-15 דקות ומצננים.

היה קל נכון?

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

טארט כנאפה עם תרד וגבינות

פעם הוזמנו לחברים באופן ספונטאני. באופן ספונטאני שאלתי: להביא משהו?״ אולי תביאי מאפה גבינות? נאמר לי. פתחתי את המקרר להוציא חמאה וקמח וביצים להכנת בצק

מוקקה – קדירת דג ברזילאית

מוקאקה תבשיל דגים ברזילאי שהכרתי במקרה. והסיפור שהיה כך היה: נטפליקס ענקית הסדרות והסרטים האינטרנטית מוציאה מתחת לידיה סדרות תרבות ואוכל מהטובות שראיתי בחיי. אחת

עוף ממולא של אמא

את העוף המרוקן מעצמות יעשה הקצב שלכם תמורת תשלום קטן. חגיגי, ממזרי, עושה רושם וטעים להפליא. מה  1 עוף מרוקן מעצמות . 1/4 ק"ג בשר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.