טארט כנאפה עם תרד וגבינות

פעם הוזמנו לחברים באופן ספונטאני.

באופן ספונטאני שאלתי: להביא משהו?״ אולי תביאי מאפה גבינות? נאמר לי.

פתחתי את המקרר להוציא חמאה וקמח וביצים להכנת בצק פריך וראיתי את שאריות שערות הקדאיף שנשארו מהכנאפה של שבת. למה לא תחתית כנאפה?

יצא פצצה. 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז’ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה, סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן כולן עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט.

שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך גם שתכסה יפה את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות, התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו בצד ואופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות.

מחכים לפחות חצי שעה עד שהטארט מתקרר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

נורמאנדי ארץ התפוחים והקלבאדוס

נחיתה, פאריז. הפעם לא באים אלייך יפה, עוד כשבועיים, כשנעשה את כל הסיבוב בדרום מערב צרפת, נחזור אלייך ללילה. מבטיחה. לעצמי. לא לך. הפעם אנחנו

כדורי דגים ברוטב תרד חמצמץ

לא מכבירה מילים על קציצות הדגים הנפלאות הללו. רק מוסרת מתכון. וזהו. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. אני התעלפתי עליהם. מה 1/2 ק״ג דג

דג ים אפוי בסגנון יוון

ים, שמיים, רוח קלילה, דגים, ריח אביב כמעט קיץ באוויר…. הכי יוון… כאן !!! ככה הרגשתי כשהחלטתי אתמול להכין את הדג הזה. הכנתי סלט יווני

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.