טארט כנאפה עם תרד וגבינות

פעם הוזמנו לחברים באופן ספונטאני.

באופן ספונטאני שאלתי: להביא משהו?״ אולי תביאי מאפה גבינות? נאמר לי.

פתחתי את המקרר להוציא חמאה וקמח וביצים להכנת בצק פריך וראיתי את שאריות שערות הקדאיף שנשארו מהכנאפה של שבת. למה לא תחתית כנאפה?

יצא פצצה. 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז’ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה, סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן כולן עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט.

שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך גם שתכסה יפה את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות, התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו בצד ואופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות.

מחכים לפחות חצי שעה עד שהטארט מתקרר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגת בריוש גבינה 4 שכבות

את העוגה הזו ראיתי במגזין איטלקי שקניתי לפני 3 שנים !!! 3 שנים שאני מתכננת להכין את העוגה הזו. (טוב לא ממש, המגזין שכב יחד

כתר ירוק של לחמוני פסטו

כמה רע יהיה לחבר בצק שמרים רך, נעים וריחני ממולא בפסטו רענן וגבינות? בכלל לא. הבצק מנוקד בארבס דה פרובאנס, שזו תערובת עשבי תיבול יבשה:

סיגרים מרוקאים

גדלתי על סיגרים מרוקאיים. של אמא. הכל הוכן בבית, המילוי העדין, העלים הדקיקים, שהיו שקופים והם מולאו וטוגנו בשמן עמוק . זהובים, מתפצחים ונהדרים. אמא

סביצ׳ה רענן על גספצ׳יו קריר

כבר שנים ארוכות שהסביצ׳ה על שלל צורותיו הוא מאכל אהוב בישראל. כי תאכלס למה לא? ארץ חמה, ים תיכון ארוך וחמים…… מה יותר מתאים לאכילת

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.