טארט כנאפה עם תרד וגבינות

פעם הוזמנו לחברים באופן ספונטאני.

באופן ספונטאני שאלתי: להביא משהו?״ אולי תביאי מאפה גבינות? נאמר לי.

פתחתי את המקרר להוציא חמאה וקמח וביצים להכנת בצק פריך וראיתי את שאריות שערות הקדאיף שנשארו מהכנאפה של שבת. למה לא תחתית כנאפה?

יצא פצצה. 

מה ?

חצי חבילת שערות קדאיף מופשרות ומופרדות

100 גרם חמאה מומסת

150 גרם גבינה בולגרית / צפתית יבשה

3 כפות פרמז’ן מגורר

1 שמנת או יוגורט

2 ביצים

חבילת תרד עלים חלוטה, סחוטה וקצוצה

חצי כפית מלח ופלפל

מעט אגוז מוסקט.

איך:

מערבבים את שערות הקדאיף עם החמאה המומסת מפרידים היטב את כל השערות ודואגים שהן כולן עטופות בחמאה.

מרפדים תחתית של פאי מתפרק בשערות הקדאיף (גם את הדפנות) משאירים מעט שערות לפיזור מעל הטארט.

שכבת הקדאיף צריכה להיות דקה אך גם שתכסה יפה את תחתית התבנית.

מערבבים את הגבינות, התרד והתבלינים וממלאים את הטארט.

מפזרים מעל את שערות הקדאיף שהשארנו בצד ואופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות.

מחכים לפחות חצי שעה עד שהטארט מתקרר.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט ניסואז My way

כבר יצא לי לאכול סלט ניסואז בכל מיני וורסיות. נדמה לי שכל אחד מכין את הסלט שלו בדרך שלו. באופן כללי סלט ניסואז התכוון להיות

החציל של זוזוברה

הסניף הראשון של זוזוברה נפתח בהרצליה פתוח באזור התעשייה. עבדנו בפתח תקווה והשמועה על האוכל המהיר הנפלא והטעים עשתה לה כנפיים. מבלי להתעצל עלינו על

סלט ירוק עם ריקוטה סלאטה

ריקוטה סלטה היא גבינה איטלקית לבנה קשה ומלוחה. ממש כמו הצפתית המלוחה שלנו רק שהיא ממש ממש קשה. מי שלא מצליח לשים יד עליה יכול

אלזס צרפת

מצחיקה הדרך בה החלטנו להגיע לאלזס. לא שאלזס הוא לא אזור מטריף ויפה, ובוודאי שהיינו מגיעים אליו מתישהו, אבל הוא מעולם לא צף בתודעת הנסיעות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

*על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים על ידי הרשמה לאתר שלנו, הנך מסכים לתנאים וההגבלות במדיניות הפרטיות ותנאי השימוש באתר.

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקבי הוותיקים:
עקב תקלה במערכת הניוזלטר שלנו נמחקו פרטיכם.
נשמח שתירשמו שוב.
תודה.

לא רשומים עדיין?
רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?
נשמח לצרף אתכם למקבלי הניוזלטר שלנו.