יום שני, נובמבר 19, 2018

מי אני ולמה לי בלוג עכשיו

שלום,
אני פאני
על הבלוג 
בבלוג שלושה יסודות עיקריים:
הטיולים שלי בעולם, משולבי אמנות, היסטוריה, מוזיאונים, חוויות אישיות וחוויות קולינאריות, מקומות, כתובות, צילומים.
המתכונים שלי כמו שאני אוהבת ומבשלת בבית.
ואמא שלי שהיתה מקור השראה, הערצה וגאווה לכל מה שאני. 
עליי
אמא, רעיה, בת של, אחות של, אוהבת לטייל, לבשל ולארח.
לפרנסתי אני עובדת כעורכת דין ומגשרת. 
גדלתי בבית חם ואוהב, מוקפת בשמחה, צהלולים וחגיגות אוכל מתמשכות.
לא התכנסנו במיוחד לחגוג משהו מיוחד, זה היה היום יום שלנו.
לאכול ספינג׳ לפני בית ספר או מופלטה ביום חורף קר אחר הצהריים, לא דרש שום סיבה מיוחדת מאמא שלי,
שהיתה בשלנית מעולה ואדם מיוחד במינו.
^^^^
אוכל עבורי הוא דרך חיים:
לגדול לתוך ארוחות גדולות ומתמשכות בימי שישי,
לערוך שולחנות לעשרות אנשים ואורחים בחגים ובשבתות,
לבשל בבית את כל החגיגות, החינות והאירוסין – היה דבר של כמעט שגרה.
אוכל בעיניי הוא עמוד השדרה של כל עם, של כל תרבות.
סביבו מתקבצים המון ערכים חשובים של חלוקה, קשב, חברות ובילוי זמן נעים.
סביבו מתחברים אנשים לוקהילות, לעמים.  ובעידן שלנו – גם לקהילות חוצות יבשות, ימים ותרבויות.
כזה כוח יש לאוכל.
^^^^
בבית שלנו אמא שלי הכינה הכל.
לחמים, ריבות, כבושים, עוגות, נקניקיות, ממרחים.
הכל.
כשכולם גדלו על שוקולד ״השחר״ אני גדלתי על שוקולד אמא.
עם הזמן, שילבתי את אהבתי לאנשים ותרבויות חדשות ויחד עם הסקרנות הקולינארית שלי לגלות עולמות חדשים –
יצאתי למסעות גילוי וחיפוש אחר חוויות אנושיות וחוויות קולינאריות.
כך, התחברו להם, התערבבו – לאט אבל בטוח – כל המרכיבים שמתבלים את חיי:
מסעות וטיולים, ארוחות ומתכונים, סיפורים וחברים, צילומים וחוויותֿֿ אנשים. 
^^^^
חיפשתי דרך פרקטית לאסוף ולשמור את אהבתי לנסיעות, למקומות חדשים, לאנשים חדשים,
לחוויות,לסיפורים, לטעמים חדשים  וצילומים –
ומצאתי קופסת פלאים: בלוג.
זה הבית שלי ואתם מוזמנים להיכנס לתוכו. 
פאני
כל הצילומים והטקסטים צולמו ונכתבו על ידי.

הכנס/י לחשבונך למטה

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.