תאכלס לדעתי אפשר להכין את הדבר האלוהי הזה מכל פרי אדום, אבל אני הכנתי אותו משזיפים אדומים

עסיסיים, חמצמצים-מתקתקים וזה יצא אלוהי. אלוהי.

מרענן, קריר, קייצי כל כך, פשוט להכנה והכי מתאים לאחר ארוחות כבדות יותר.

מה 

10 שזיפים אדומים גדולים

מיץ מתפוז אחד גדול

4-6 כפות מייפל + כף גדושה סוכר חום  (אפשר להחליף  הכל לסוכר להוסיף או להפחית לפי הטעם)

מיץ מחצי לימון קטן

8 תרמילי הל דפוקים (עם התרמיל)

כפית סומאק (לא הכרחי)

להגשה: שמנת חמוצה שמנה של פעם

איך 

להעביר לתבנית או קערה חסינת חום, לחמם תנור מראש ל 180 מעלות,

לאפות את השזיפים מכוסים בנייר כסף בערך 30-40 דקות.

לצנן היטב.

להגיש עם שמנת חמוצה של פעם.

אלוהי אמרנו כבר?

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוף מהיר במחבת מהבאסקים הצרפתים

במשך חודש וחצי ביליתי בפאריז המופלאה, שם למדתי לבשל ולאפות.ֿ בעיקר לאפות. אחד הקורסים היה בנושא עופות. לכיתה הגיע סטפן הגבוה והחתיך והעביר לנו שיעור

לביבות ירק ושקדים

לא סוד שאני אוהבת ירקות ולא סוד שאני אוהבת קציצות. עכשיו סגר. כולנו בבית. מה שאומר בעצם: לפחות שתי ארוחות ביום. אחת מהן חייבת להיות

פטאייר מאפה זעתר/תרד חלומי

פטאייר, חם מהתנור, עמוס בעלי זעתר או תרד, בצל, סומק… למות…. לבצק 2.5 כוסות קמח לבן כף סוכר כפית מלח כפית גדושה שמרים יבשים 1/3

ממולאים בסגנון טורקי

טורקיה היא מדינה ענקית. ענקית. מכל המרחב הגיאוגרפי העצום הזה אני מכירה ואוהבת בעיקר את איסטנבול. איסטנבול היא עיר מטורפת, גדולה והומה אדם עם האוכל

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.