סלט מלפפונים זה מאסט בשולחן יפני.

בכלל ירקות מוחמצים הם אבן יסוד במטבח המדהים והמרתק הזה. הם כובשים הכל :דייקון, דלעת, ג׳ינג׳ר, מלפפונים.

הוא מאוד טעים בעיקר עם כל המטוגנים האחרים (כי במטבח היפאני מטגנים המון) הוא מרענן חמצמץ ושובר את טעמי השמן של המאכלים המטוגנים.

מה

3-4 מלפפונים דקים וטריים

כף מלח

לפרוס דק להמליח ולהשאיר כ 10 דקות. לשטוף היטב, לסחוט, להעביר למרינדה.

מרינדה

2 כפות חומץ אורז

כפית סוכר

מעט ג׳ינג׳ר מרוסק

שן שום מרוסקת

כף סויה יפאנית

סומסום שחור

כרגיל אצלי הוספתי צ׳ילי אדום פרוס דק

לערבב את המלפפונים ברוטב מלבד הסומסום, להשרות כשעה.

לפזר מעל סומסום שחור או קלוי ולהגיש.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מוס שוקולד צרפתי עם מלח

מוס שוקולד צרפתי מלוח. תאכלס זה מוס שוקולד קלאסי, טעים ועשיר שהוספתי לו מלח. מי שמסתייג מהמליחות (חבל, מדובר בטעם מעניין ואחר), יכול פשוט להשמיט

תפוחי אדמה של השמחות

מהירֿ, קליל, פריך, שחום, מתפצפץ בפה ומטריף. תפוחי אדמה של השמחות. הכל במחבת אחת לוהטת שתרקד על להבה בינונית-גבוהה כל הדרך עד הטעם המושלם. מה

סלט חצילים של יהודי וונציה

המתכון הזה ניתן לי על ידי מרקו. מרקו הוא יהודי איטלקי שגדל בגטו בוונציה. היום הוא גר בשוויץ על אגם לוגאנו. משקיף על האגם היפה

לביבות בננה ונוטלה אליפות

נוטלה זה הגילטי פלז’ר שלי. אפשר פתאום למצוא אותי ליד ארון המזווה עם כף גדולה חופרת עמוק בצנצנת הענקית של נוטלה ופשוט זוללת. חולה על

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.