לסנדוויצים, להוסיף למרק הראמן או הפו, לחביתה, מעל טורטליני מטוגנים או מבושלים…

בעצם על הכל….

וזה פשוט וקל ונשמר במקרר לתקופה ארוכה מאוד…

מה

מקל קינמון

2 כפות גרגרי צ׳ילי גרוס

כף גדושה אבקת צ׳ילי או פפריקה חריפה

3-4 שיני שום כתושות דק או אבקת שום

כף גדושה ג׳ינגר מגורר או כף אבקת ג׳ינג׳ר

רבע כוס חומץ שחור או חומץ בן יין (או תפוחים)

1/4 כוס רוטב סויה

2-3  כפות סומסום קלוי

2 בצלים ירוקים קצוצים דק (החלק הירוק שלהם)

כוס שמן צמחי (לא זית)

איך

מוסיפים את השמן לתוך קלחת או סיר ומחממים בזהירות עד שהשמן רותח.

מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים האחרים וכשהשמן רותח מוסיפים את התערובת – ב ז ה י ר ו ת – לתוך השמן, מערבבים בזהירות ומניחים בצד עד שמתקרר.

מעבירים לצנצנת זכוכית ומכניסים למקרר…. אם הוא לא יחוסל מיד הרוטב הזה יכול להשאר שם חודשים ארוכים….

להתעלף….

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

אורז באחש לחמין

באחש הוא אורז בוכרי שמבשלים בסיר גדול. אורז טעים, בריא ומהיר הכנה (אפשר לוותר על הבשר להכינו בסגנון צמחוני). הוא מבושם וממלא את הבית בריחות

ראגו בקר ברוטב עגבניות ופסטה

כל מי שעוקב אחריי יודע שאני משתגעת על איטליה ועל אוכל איטלקי. כל מי שעוקב אחריי יודע שאני מבשלת סוגים רבים של ראגו איטלקי, בדגש

סביצ׳ה הדרים מהיר

אין בעולם משו קל להכנה יותר מסביצ׳ה או דג פרוס עם כל מיני….. בעצם מדובר בסלט חתוך גס, מהיר יחסית, מתובל בלימון בעיקר או חומץ, 

הסנגריה של סן סבסטיאן

סן סבסטיאן היא עיר על הגבול הספרדי עם צרפת, באיזור חבל הבאסקים הספרדי. המרכז ההסטורי שלה קטן ומשגע. מעבר לגבול העיירה ביאריץ העיר באיונה הצרפתים,שכבר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.