סלט גריסי פנינה של קיץ

בעצם הסלט הזה מבוסס על שני סלטים שונים שאכלתי בשתי מסעדות מצויינות.

באחת מהן הוסיפו את היוגורט והגריסים בתיבול אחר, ובשני תיבלו במשמשים וירק.

הכל ביחד נתן לי תחושה של חגיגת קיץ אחת גדולה בפה.

אם היו שואלים אותי מה ישראלי בעינייך הייתי עונה: זה. הסלט הזה הכי ישראלי בעיניי.

מנה ראשונה, בראנצ׳ית, ערב קלילה או סתם לקחת לעבודה.

אחלה סלט בכל שעה של היום.ֿ

מה

כוס גריסי פנינה מבושלים כשהם עדיין נגיסים וקראנצ׳יים (הסבר לבישול בהמשך)

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

רבע כוס נענע קצוצה

רבע כוס בצל ירוק קצוץ (החלק הירוק)

2 כפות זיתי קלמטה קצוצים

2 כפות משמש מיובש קצוץ לרצועות

1 פלפל חריף קצוץ

חצי כוס גרגרי רימון

2 כפות שבבי שקדים קלויים וקצוצים/אגוזים/פיסטוקים/קשיו

לרוטב: מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור, שמן זית

רוטב היוגורט:

2 מיכלים של יוגורט שמן 5-10 אחוזי שומן

מעורבב עם מעט מלח, פלפל שחור, כף שמן זית

להגשה: מערבבים את רוטב היוגורט ומורחים תחתית של צלחת הגשה גדולה.

מערבבים את כל מרכיבי הסלט ומניחים על היוגורט.

יוצאים בצהלולים. כי זה טעים פצצות.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

המקרונים של סיינט אמיליון

סיינט אמיליון הוא כפר משגע משגע באיזור בורדו. הוא ידוע בעיקר בשל היינות הנפלאים שלו. הכפר כולו מוקף כרמים והיינות המופקים שם ידועים בכל העולם.

סלט ניסואז My way

כבר יצא לי לאכול סלט ניסואז בכל מיני וורסיות. נדמה לי שכל אחד מכין את הסלט שלו בדרך שלו. באופן כללי סלט ניסואז התכוון להיות

לביבות תפוחי אדמה – רושתי ולאטקס

בפוסט הזה יש מתכונים לרושתי שהיא לביבת תפוחי אדמה שווייצרית ומשגעת.  ויש גם מתכון ללאטקס – שהיא לביבת תפוחי אדמה משגעת. ההבדל ביניהן הוא שהרושתי

שיפודי עוף אסייתיים במחבת

מי אמר שצולים שיפודים רק על הגריל? ומה רע במחבת. והשיפודים האלה בטעמים אסייתים נפלאים. קצת הודו, קצת תאילנד קצת טעמים חמצמצים, חריפים, קארי והרבה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.