כרובית צלוייה בסלסה של קיץ

כרובית צרובה בתנורֿ

עם סלסה מרעננת וחמצמצה.

טחינה

ופיתה חמה ועבה לניגוב.

מי צריך יותר מזה?

מה

כרובית קטנה מחולקת לפרחים

4-6 כפות טחינה גולמית

4 עגבניות טריות אדומות

2 שיני שום קצוצות

1/2 בצל סגול קצוץ דק

צ׳ילי קצוץ דק

שמן זית

מלח

3-4 כפות מיץ לימון

עלי פטרוזיליה שלמים

איך

מחממים תנור ל 200 מעלות. פורסים את פרחי הכרובית על מגש אפייה ממליחים מפלפים ומזליפים מעט שמן זית

אופים עד שהכרובית רכות ושחומות.

בינתיים מגררים עגבניות, מוסיפים להן את כל המרכיבים, למעט טחינה, מתבלים ומניחים בצד.

כשהכרוביות מוכנות מוציאים מהתנור ומצננים מספר דקות.

בצלחת זולפים 3-4 כפות טחינה גולמית ומסדרים מעליה את הכרוביות החמימות.

שופכים  מעל באופן שווה ומבוקר את סלסת העגבניות. מזליפים את יתרת הטחינה ומעטרים בפטרוזיליה.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

כבד קצוץ קלאסי עם טוויסט

אני יודעת שלא מעט אנשים לא אוכלים איברים פנימיים של עוף או בשר, אני גדלתי עליהם. אני מאמינה שכדאי להתנסות ולטעום, לפעמים יש הפתעות. כזה

חציל קלוי בטעמי ובצבעי איטליה

מעט שאריות ריקוטה איטלקית, עגבנייה אדומה מחום השמש היוקד של הקיץ האיטלקי, עציץ בזיליקום על אדן החלון ותנור לוהט. והנה שם נח לו מנומנם כמעט

חלה חגיגית בצבעי הדגל האיטלקי

בימים הטרופים של מתקפת הקורונה על העולם הלב שלי נמצא עם איטליה. המדינה האהובה עליי ביותר בעולם. העם הנפלא, תאב החיים הזה, עם המטבח האלוהי,

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.