צ׳יקן מיטבולס קציצות עוף בפסטה

עולם הפסטה הוא endless. ֿ

הפסטה מקבלת באהבה הכל. הכל אז אני נותנת לה. באהבה.

אחת המנות הקלות הקלילות והמהירות היא הפראפראזה על הפסטה מיטבולס הקלאסי – צ׳קן מיטבולס.

זה קליל יותר, מהיר יותר וקצר בישול יותר.

אתם תתאהבו בתבשיל הזה הילדים שלכם יתמכרו לו. מבטיחה.

מה

1/2 ק״ג פרגיות טחונות אפשר גם חזה עוף

1 ביצה קטנה טרופה

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

מלח, פלפל

1/2 כוס פירורי לחם

למי שאינו שומר כשרות: 1/4 כוס פרמז׳ן מגורר

לרוטב

2 כוסות רוטב עגבניות (פסאטה) או עגבניות מרוסקות

מלח, פלפל

1 בצל אדום בינוני קצוץ דק

3-4 שיני שום קצוצות דק

4-5 עלי מרווה

פלפלון צ׳ילי קצוץ

1/2-1 כוס מים רותחים

250 גרם פסטה יבשה (לבשל בסיר מים רותחים לפי הוראת היצרן)

איך

הכי פשוט בעולם.

מערבבים את חומרי הקציצות היטב ומניחים בצד למספר דקות. אם התערובת מאוד רכה אפשר להוסיף עוד מעט פירורי לחם.

מרטיבים את הידיים במעט מים וגלגלים קציצות קטנות בגודל של אגוז ומניחים בצד.

מחממים סיר נוח ורחב ומוסיפים 3-4 כפות שמן זיתֿ, מטגנים את קציצות העוף בשמן הופכים ומזהיבים בערך 1-2 דקות. מוציאים לקערה ומניחים בצד.

מוסיפים לסיר עוד מעט שמן  ואת עלי המרווה, הבצל הסגול, הצ׳ילי ומטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות, אין צורך להזהיב.

מוסיפים את רוטב העגבניות, מפלפלים וממליחים ומבשלים דקה על להבה גבוהה.

מוסיפים את הנוזלים מרתיחים, מנמיכים ומכסים ומבשלים כ-20 דקות.

מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כרבע שעה.

מתזמנים את בישול הפסטה כך שהיא תהיה מוכנה ברגע שהרוטב מוכן ומוסיפים אותה לסיר הטעים, מערבבים דקה ומורידים מהאש.

מתעלפים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגת הגבינה של סן סבסטיאן

לא. העוגה הזו לא שרופה היא אפויה בחום גבוה מאוד מה שהופך את הסוכר לקרמל כמעט שרוף שמעניק טעם מדהים לעוגת הגבינה המדהימה הזו. אין

כרוב ממולא של בית

גם הכרוב שלי וגם הפלפל הממולא שלי שניהם מושפעים מסבתא רוזה, הסבתא המצרייה של האקס שלי. אהבתי את החמיצות שהיא הוסיפה לממולאים שלה, גם בעגבניות

קרוקט איטלקי עם טונה וריקוטה

זה פשוט טעים !ֿ קרוקט, שמכינים מפירה תפו”א מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן. ספלאש של לימון. וואו.  לפורטוגזים ולספרדים יש קרוקטים שהם עושים מבשמל ומוסיפים

לביבות ריקוטה וצימוקים

  ריקוטה שנזנחה, קליפת תפוז, כמה צימוקים ויאללה….לביבה חמה ומתוקה. הכי טוב, הכי מתאים ללביבות האלה היא גבינת הריקוטה ורק אחרי שמסננים אותה מהנוזלים. והן

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.