סלט קיץ של בורגול בהריסה

בורגול כמו קוסקוס כמו אורז כמו פסטה יקבלו כל טעם שתתנו להם. הכל.

מתוק, מלוח, חריף. הכל.

וזה היופי בפחממות האלה.

בדרך כלל סלט בורגול מכינים מבורגול דקיק הפעם הכנתי את הסלט מהבורגול הכי עבה.

כמי שאוהבת מאוד הריסה ולימון כבוש, שידכתי הפעם את השניים, בתוספת ירקות, והטעם…ממש לא מפתיע.

טעים !!!

מה

כוס בורגול עבה מושרה במים קרים לפחות שעתיים מסונן ושטוף היטב

1/2 בצל אדום קצוץ דק

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס עלי נענע קצוצים

3-4 ענפי בצל ירוק קצוצים דק

10 עגבניות שרי אדומות חתוכות לחצאים או לרבעים

1 כף גדושה לימון כבוש קצוץ

1 פלפל צ׳ילי ירוק קצוץ דק

20 זיתים שחורים מצומקים (זהירות עם החרצנים)

2 כפות גדושות הריסה אדומה ולוהטת

1 לימון סחוט (מיץ)

1-2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

איך 

הכי פשוט בעולם.

מערבבים היטב טועמים, מתקנים תיבול ומתנפלים.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

רומא

רומא היא עיר שאני מכירה ואוהבת במיוחד. גרתי בה תקופה קצרה. לפני חמש שנים נסעתי לרומא ללמוד איטלקית ובישול איטלקי. גרתי אצל משפחה איטלקית או

אוסובוקו משפחתי

אפשר להפסיק לחפש אחר מתכון טעים, מרשים, משגע לראש השנה. מצאתם ! מתכון שכולו wow. אוסובוקו משפחתי. היה לכם אוסובוקו פרוס, היה לכם צלי בשר, היה

חלת הריסה במילוי בשר בקר

יש פה חלה רגילה. רגילה לגמרי. רק שברגע האחרון זרקתי לתוכה כף גדושה ענקית של הריסה. בתוך צנצנת זכוכית נשארה הריסה וכל מה שרציתי זה

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.