לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם.

כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת עליה, וביצה ותפוחי אדמה.

הוא טעים, הוא פיקנטי, הוא משביע

הוא……יאםםםם.

לכ-20 לביבות.

 מה

2 תפו״א בינויים מגוררים דק

1 בצל בינוני מגורר דק

חופן נדיב של כוסברה/פטרוזיליה קצוץ

4 ביצים טרופות

3 קופסאות טונה משומרת מסוננות

1 כף הריסה גדושה ולוהטת

2-3 כפות פירורי לחם (או מצה)

1 כף ממרח לימון כבוש

1 כף זיתים ירוקים קצוצים דק

צ׳ילי (אופציונאלי)

1 כפית אבקת אפייה

איך

  1. לערבב תפו״א, בצל וירוקים, לבזוק מעט מלח להניח בצד ל-4 דקות. לסחוט היטב היטב ולזרוק את הנוזלים.
  2. לפורר את הטונה ולהוסיף לירקות. להוסיף פ.לחם ואת הממרחים. לערבב.
  3. לטרוף פנימה את הביצים ולהוסיף את הזיתים ואבקת האפייה.
  4. מתקבלת תערובת נוחה ויציבה.
  5. לחמם מחבת נון סטיק עם מעט שמן ולקבב קציצות שטוחות (כפיתות).
  6. טיפ: אני ממליצה לטגן קציצונת אחת קטנה ולטעום אם יש צורך – מתקנים את התיבול לפני שמטגנים את כל היתר. 
  7. לטגן על להבה בינונית נמוכה כ-3 דקות מכל צד.
  8. להתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

עוגת פילו טורקית משגעת

העוגה הזו מדהימה את כל מי שרואה אותה וטועם ממנה. המראה שלה מיוחד והטעם נפלא. אפשר להכין אותה בשני סגנונות עם סירופ סוכר או בלי

זיתים מרוקאים מבושלים

הזיתים המרוקאים עברו סירוס במטבח הישראלי. סליחה על השימוש במילה סירוס. אין לי מילה אחרת למה שעוללו להם. מזיתים נהדרים, דפוקים, ביתיים, לקחו את הזיתים

צ׳יקן קארי הודי

טעים, מהיר, ארומטי, חם ומשגע. צ׳יקן קארי הודי. מה 6 כרעיים או חלקי עוף אחרים בצל בינוני קצוץ 4 שיני שום קצוצות כף גדושה ג׳ינג׳ר

אורז מלכות הודי

אורז מלכותי הודי עדין, עדין עדין מהיר וטעים להפליא מה? 2 כוסות אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה במים לפחות שעה 4 כפות קשיו 1 גזר

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.