לביבות סנדוויצ׳ טוניסאי

או במילים אחרות: לביבות טונה בטעמי  הסנדוויצ׳ טוניסאי, שהוא בעיני אחד הסנדוויצ׳ים הכי טעימים בעולם.

כי יש בו הכל: טונה ולימון כבוש, והריסה שאני משוגעת עליה, וביצה ותפוחי אדמה.

הוא טעים, הוא פיקנטי, הוא משביע

הוא……יאםםםם.

לכ-20 לביבות.

 מה

2 תפו״א בינויים מגוררים דק

1 בצל בינוני מגורר דק

חופן נדיב של כוסברה/פטרוזיליה קצוץ

4 ביצים טרופות

3 קופסאות טונה משומרת מסוננות

1 כף הריסה גדושה ולוהטת

2-3 כפות פירורי לחם (או מצה)

1 כף ממרח לימון כבוש

1 כף זיתים ירוקים קצוצים דק

צ׳ילי (אופציונאלי)

1 כפית אבקת אפייה

איך

  1. לערבב תפו״א, בצל וירוקים, לבזוק מעט מלח להניח בצד ל-4 דקות. לסחוט היטב היטב ולזרוק את הנוזלים.
  2. לפורר את הטונה ולהוסיף לירקות. להוסיף פ.לחם ואת הממרחים. לערבב.
  3. לטרוף פנימה את הביצים ולהוסיף את הזיתים ואבקת האפייה.
  4. מתקבלת תערובת נוחה ויציבה.
  5. לחמם מחבת נון סטיק עם מעט שמן ולקבב קציצות שטוחות (כפיתות).
  6. טיפ: אני ממליצה לטגן קציצונת אחת קטנה ולטעום אם יש צורך – מתקנים את התיבול לפני שמטגנים את כל היתר. 
  7. לטגן על להבה בינונית נמוכה כ-3 דקות מכל צד.
  8. להתעלף.

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

מרק אנדלוסי מקורדובה

כשטיילנו באזור אנדלוסיה בספרד הגענו גם לקורדובה. העיר העתיקה פשוט מהממת. הרובע העתיק נקרא חודריה, כלומר ג’ודריה, כלומר יהודיה כלומר: של היהודים. בקיצור, שם גרו

מרק כתום חלום

את המרק הזה אתם לא מכירים. באחריות. אתם מכירים מרקים כתומים אחרים אבל לא את זה. וזה….. המרק הזה נולד  איפהשהו והתגלגל עם השנים עד

עוגת פאטיסייר שוקולד

העוגה הזו שווה כל דקה שמשקיעים בה. בפרט אם מכינים את הבצק הפריך בבית כי הוא טעים ועשיר ומלא באגוזי לוז טחונים. אבל גם מי

עלי גפן בסגנון טורקי

בבית אצלינו משתגעים על עלי גפן. תמיד בעונה אני רצה לשווקים וקונה אותם טריים, חולטת במים רותחים חצי דקה ויש לי עלים נפלאים למילוי. כשאין

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.