ליקר דובדבנים ביתי

אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.

נכון, אתם צודקים.

גם אני צודקת.

הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.

אבל הליקר הזה……

בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.

מה

1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.

1 ק״ג סוכר

2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)

איך 

בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.

פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.

כך במשך 6-8 שבועות.

זהו.

יש לכם ליקר דובדבנים.

עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.

אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is  ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.

מזל טוב.

אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

    The Instagram Access Token is expired, Go to the Customizer > JNews : Social, Like & View > Instagram Feed Setting, to refresh it.

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

חצילים בעגבניות של אבא שלי

חצילים הם אהבה גדולה. זר לא יבין זאת. ֿ אבל כל מי שאוהב חציל מכיר את האחווה הזו. הירק הנפלא הזה, שהוא ים תיכוני וממנו

ממרח לימוני של פלאפליות

בפתח תקווה יש את הפלאפל הכי טעים בעולם. איך אני יודעת? כי אני אוכלת שם מגיל 15 ובמשך השנים הרבות אחר כך, אכלתי פאלפלים בעוד

קבאב פרגיות עוף טורקי

הקבאב הזה נולד מרעיון שנלקח ממסעדת “טיקה” הטורקית שנולדה ומתה מהר מדי לטעמי. שם הגישו שיפודי פרגיות עם שומן כבש. אני הוספתי לו את הצ’יפוטלה,

עוגיות פיסטוקים איטלקיות של פסחא

את העוגיות האלה אכלתי באיטליה פעמים רבות. בדרך כלל אפשר למצוא אותם בשווקים שלפני חג המולד ובשווקים שלפני הפסחא. בכלל, בפסחא הם נוהגים לאכול עוגות

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.