אני יודעת שיש פה הרבה מתכונים שאני מתחייבת שהם הכי קלים בעולם.

נכון, אתם צודקים.

גם אני צודקת.

הרבה מתכונים באתר שלי הם ממש ממש קלים להכנה.

אבל הליקר הזה……

בואו…קראו את המתכון ואז תתווכחו איתי.

מה

1 ק״ג דובדבנים אדומים שטופים עם הגבעולים.

1 ק״ג סוכר

2 כוסות וודקה או אלכוהול נקי (אופציונאלי)

איך 

בתוך צנצנת זכוכית מוסיפים את הדובדבנים והסוכר, סוגרים את הצנצנת ומעבירים לתוך הארון במקום שלא מגיע אור.

פעם בשבוע מוציאים ומערבבים עם כף גדולה.

כך במשך 6-8 שבועות.

זהו.

יש לכם ליקר דובדבנים.

עכשיו אתם יכולים להחליט אם אתם רוצים אותו אלכוהולי במידה מחוזקת, אם כן, הוסיפו את הוודקה או האלכוהול וזהו.

אפשר לסנן את הדובדבנים ולאכול אותם as is  ואני לא רואה שום סיבה למה לא להגיש את הליקר בכוס יפה+דובדבנים+כפית קטנה לדוג אותם.

מזל טוב.

אתם הורים גאים לצנצנת ליקר דובדבנים ביתי.

 

שלחו במייל או הדפיסו:

שתפו ברשתות החברתיות:

אנחנו גם באינסטגרם

רישום לניוזלטר

הירשמו לניוזלטר של ״fanny's״ וקבלו עדכוני פוסטים, טיולים ומתכונים, מעת לעת.

אולי תתעניינו גם ב...

סלט קיץ של בורגול בהריסה

בורגול כמו קוסקוס כמו אורז כמו פסטה יקבלו כל טעם שתתנו להם. הכל. מתוק, מלוח, חריף. הכל. וזה היופי בפחממות האלה. בדרך כלל סלט בורגול

טארט בשר ושקדים חגיגי

הטארט הזה נולד משאריות. בחיי. שאריות של בצק עלים, שאריות של בשר טחון וערימת תבניות טארט אישיות חדשות שהבאתי ומתתי לנסות אותן. מה שמקסים בטארט

פנקייק הולנדי

פנקייק גדול, משפחתי, היסטרי, שרץ עכשיו בכל הרשתות. טעמתי אותו לראשונה כשביקרנו באמסטרדם לפני …. לא זוכרת מתי אבל לפני הרבה שנים. הקטע בפנקייק הזה

סרדיניה אהובתי

שלוש שנים ושלוש נסיעות נדרשו לי כדי להשלים את הפוסט על סרדיניה. הנסיעה הראשונה החלה 3 חודשים בדיוק מפרוץ הקורונה בעולם. היינו אחרי מסע מהמם

ברוך שובכם!

הכנס/י לחשבונך למטה

יצירת חשבון חדש!

מלא/י את הטופס למטה לצורך ההרשמה

שחזור סיסמה

אנא הכנס/י את שם המשתמש או האימייל שלך לצורך שחזור הסיסמה.

לעוקביי הוותיקים: עקב תקלה נמחקו פרטיכם, אנא הירשמו שוב. תודה.

 

רוצים להיות הראשונים לקבל עדכונים?

הירשמו לניוזלטר שלנו.